Uitvoerige analyse van uw situatie

Op uw aanvraag komt onze security advisor bij u persoonlijk langs, en dit geheel vrijblijvend. Samen met u bespreekt en analyseert hij de situatie ter plaatse.

Vervolgens wordt u een voorstel op maat gedaan.U wordt duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn.

Indien akkoord, wordt de volledige installatie, van A tot Z, uitgevoerd op een voor u geschikte datum, op afspraak. Secorex werkt met eigen gespecialiseerd vakmensen en kan zo een perfecte installatie garanderen.

Op de dag van de installatie, krijgt u dan een complete uitleg over de werking van het camerabewakingssysteem, inclusief een opleiding i.v.m. de software-applicatie.

Nadien bent u verzekerd van een uitstekend werkend camerabewakingssysteem dat optimaal geconfigureerd is. Bij Secorex bent u niet gebonden aan een servicecontract, waardoor er geen extra kosten bijkomen.

U hebt recht op 2 jaren garantie op de materialen en de werking ervan. Moesten er achteraf vragen of problemen zijn, wat meestal niet gebeurt, kan u steeds terecht bij onze helpdesk.